Nyílászárók, télikertek szellőztetése

Egy csupa üveg épületrésznél, télikertnél különös figyelmet kell fordítani a nyári túlhevülés elkerülésére, valamint a friss levegő biztosítására. Ennek legegyszerűbb módja a szellőztetés, mely történhet nyílászárókkal vagy résszellőzőkkel.

A témakört több részre osztottuk, a hagyományos nyílászárókra, melyek az egyszerűbb, nyíló, bukó szerkezeteket jelölik, a nagy átjárható felületet lehetővé tevő nyílászárókra, mely különböző toló és harmonika rendszereket tartalmaz. A tetősík ablak segítségével az átlátszó tetőszerkezeten is megoldható a szellőztetés, a résszellőzők pedig az oldalfalon vagy a tetőszerkezet magaslati pontján hivatottak a légcsere biztosítására.

Bővebb információért kattintson az alábbiak valamelyikére:

Nagy átjárható felületet lehetővé tévő rendszereink

A többféle toló és harmonika rendszerek komplett üvegfalak mozgatását, átszellőzését teszik lehetővé. A menüpontban különböző rendszerekről olvashat.

télikert, előtető, műanyag ablak, tolóajtó, teraszbeépítés, télikertek, télikert építés, medence és uszoda fedés, télikert kialakítása, szédszedhető télikert, homlokzat beépítés, bevilágítók, üveg függöny, télikert tervezés, mobiltélikert, télikert kialakítása

Piaté Obdobie - Jar počas zimy! | Výroba a montáž zimných záhrad

Prevádzkovateľ Ötödik Évszak Kft., vlastnícke práva vyhradené, bez písomnej žiadosti použiť zakázané.